Contact

Miraculum is gevestigd in Medisch Centrum Onder de Linde, op de tweede verdieping. We zijn bereikbaar via buslijnen 1 en 7 (halte de Gildekamp / de Kluijskamp) en zijn gevestigd op het volgende adres (Routebeschrijving):

St. Agnetenweg 75
6545 AT Nijmegen

Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-13947337. U kunt een boodschap inspreken, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt ook met Miraculum in contact komen via ons mailadres: info@psychologenpraktijk-miraculum.nl.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden, kunt u het best even bellen naar het hierboven genoemde nummer. Het kan zijn dat er niet direct plaats is. Wij kunnen u dan eventueel verwijzen of op onze wachtlijst plaatsen. We proberen iedereen binnen enkele weken voor het eerst te zien.

Wanneer u er voor kiest om bij ons behandeld te worden is belangrijk dat u onze basisgegevenslijst invult en inlevert bij de behandelaar. Door de lijst aan te klikken kunt u zien welke gegevens benodigd zijn.

Wanneer gekozen wordt voor een tweedelijns behandeling moet u u zelf ook aanmelden bij 1nP. Uw behandelaar geeft daar dan uitleg over.