Medewerkers

Het team van Miraculum heeft zich in verschillende richtingen gespecialiseerd. Zo kunnen we altijd zorg bieden die goed aansluit op waar de situatie om vraagt. Hieronder kunt u de belangrijkste kwalificaties van onze medewerkers lezen en doorklikken voor meer informatie.

Marcelle Hosemans

gz-psycholoog BIG
eerstelijnspsycholoog NIP
cognitief gedragstherapeut VGCT

Marcelle begeleidt mensen met angsten, depressies en dwang. Zij heeft zich gespecialeerd in EMDR. Dit is een techniek waarbij mensen in korte tijd hun traumatische herinneringen kunnen verwerken.

Eefje van Deursen

gz-psycholoog
senior schematherapeut

Marline Kerkhof

basispsycholoog
in opleiding tot gz-psycholoog

Marline studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht. Ze houdt ervan om mensen concrete handvatten, inzicht en reflectie te kunnen bieden, zodat zij zich snel weer beter kunnen voelen.

Maarten Lange

klinisch psycholoog
gz-psycholoog BIG
psychotherapeut

Maarten is als klinisch psycholoog betrokken bij Miraculum. Hij heeft veel ervaring in behandelingen en opleiding en functioneert mede als klankbord binnen het team.

Dineke Mast

gz-psycholoog BIGDineke is BIG geregistreerd GZ-Psycholoog en begeleidt mensen met diverse klachten, zoals depressie, angst, dwang en/of trauma.

Eefje Prins

vaktherapeut dans en bewegingEefje werkt met sport, beweging en dans om patiƫnten zicht en grip te geven op hun gedrag, gevoelens, kwaliteiten en beperkingen.

Mirjam van Rees

gz-psycholoog
Basis GGz en Specialistische GGz

Davyenne Theunissen

gz-psycholoog BIG
eerstelijnspsycholoog NIP
Senior schematherapeut

Davyenne begeleidt mensen bij depressies en rouw. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische klachten, waaronder kanker. Daarnaast begeleidt ze ook hoogbegaafde mensen.